Horoscop Decembrie 2020

Horoscop Săgetător 2020 (22 noiembrie – 21 decembrie)

Mintea ta va fi clară în decembrie 2020, ceea ce este un lucru bun pentru că este un moment excelent pentru a planifica. Între 16 și 18 va avea loc o schimbare importantă, poate în ceea ce privește viață ta particulară. Iar pe data de 12 vei face un salt cuantic înainte. Viața ta socială ar trebui să meargă că un leagăn, de la jumătatea lunii, în special pe data de 22.

 

Horoscop Capricorn 2020 (21 decembrie – 19 ianuarie)

Încercați să încetiniți un pic luna aceasta și alocați un pic de timp pentru a vă relaxa, pentru că după 21, când Soarele va izbucni în viața voastră, va trece totul.
VARSATOR Cineva va deveni mai important pentru tine luna această decât ai crezut că ar putea-un coleg, un prieten sau poate un iubit. După data de 15, Venus se strecoară în zodia ta și viața va fi sclipitoare ca tine însuți!

 

Horoscop Pesti 2020 (18 februarie – 20 martie)

Vă veți simți de parcă ceva va apăsa, fără cea mai vagă idee despre ce ar putea fi. Cert este că, probabil, se datorează vreunui aspect fizic minor-nimic grav. Ignoră-l, fă ceva mai mult exercițiu fizic, urmăreste ce mănânci-și bucură-te de viată. După ce începi, îți va fi mai ușor.

 

Horoscop Berbec 2020 (20 martie – 19 aprilie)

Planetele insistă pozitiv că aveți o aventură în acest Crăciun. Orice ai face, vei descoperi că tot ce se întâmplă este spre binele tău suprem, asta va face Crăciunul absolut de neuitat.
Horoscop Taur 2020 (19 aprilie – 20 mai)

Acesta poate fi un Crăciun extrem de scump pentru tine. Nu contează, a meritat-doar gândește-te la iubitul tău în acele pijamale roz scumpe și amintește-ți cum ți-a mulțumit pentru ele!

 

Horoscop Gemeni 2020(20 mai – 21 iunie)

E bine să ții cont de faptul că transformările profunde iau mult timp, sunt anevoioase, adesea dureroase și presupun renunțarea la anumite situații, relații, atitudini sau tipare care nu mai sunt funcționale. În multe cazuri, acestea ar putea fi transformate în ceva nou, dar e nevoie de perseverentă și de mai multă profunzime din partea ta.

 

Horoscop Rac 2020 (21 iunie – 22 iulie)

În mijlocul sezonului de vacantă, s-ar putea să vă aflați gândindu-vă continuu la modul în care viața dvs. s-a dezvoltat în ultimii trei sau patru ani, indiferent dacă ați folosit cu adevărat bine timpul, ați stabilit o relație fermă, asigurați-vă cariera s-a dezvoltat așa cum ți-ai dorit. Acest lucru va duce în mod firesc la gândurile de viitor și, dacă puteți reuși să găsiti câteva ore liniștite, va fi un moment bun în care să planificați viitorul, sau cel puțin să începeți să vă gândiți unde doriți să mergeți în anii următori.

 

Horoscop Leu 2020 (22 iulie – 22 august)

Oh, da-va fi doar genul de Crăciun care vă place, cu o mulțime de petreceri, mâncare, băutură, dans și foarte probabil să întâlniți pe cineva care va face ca experiența voastră anterioară de sex să pară foarte slabă. Iubești viața, iar în timpul sezonului de vacantă viața te va iubi chiar înapoi.

 

Horoscop Fecioară 2020 (22 august – 22 septembrie)

Îngrijorarea este, de obicei, o parte majoră a vieții dvs., acest lucru poate să nu vă deranjeze la fel de mult că și alți oameni, și există cel puțin un indiciu că, îngrijorându-vă de problemă, veți vedea un mod clar în jurul acesteia Sfârșitul lunii. Poate că aveți ceva vital de spus partenerului sau unei rude apropiate și v-ați abținut pentru că nu doriți să fiți lipsiți de tact sau să provocați o supărare. După data de 15, vă veți simți, de asemenea, cu adevărat norocos și pozitiv.
Horoscop Scorpion 2020 (23 octombrie – 22 noiembrie)

În amor tinzi spre o atitudine rebelă și, în ciuda vestitei tale posesivităti și a dorinței de a te simți mereu stăpan pe situație, nu te grăbesti să îți asumi prea multe responsabilităti în plan sentimental. Se poate chiar să îți dorești mai multă libertate de mișcare în căsnicie și în viața de familie.