Horoscop Aprilie 2020

Prezentare generală a horoscopului aprilie 2020 Luna plină va avea loc pe 8 aprilie. De asemenea, în acea noapte, fenomenul Super Moon va apărea atunci când Luna pare mai mare și mai strălucitoare decât de obicei.

Luna plină este aici pentru a ne anunța că pentru tot ceea ce vrem să realizăm, trebuie să depunem efortul necesar! Este vorba despre latura practică a planurilor, viselor și idealurilor noastre.

Miercuri, 22 aprilie, va avea loc Dușul Meteor Lyrids. Fenomenul apare când Pământul trece prin coada unei comete.

Luna nouă care apare pe 23 aprilie ne spune că semnele zodiacale trebuie să fie mai diplomatice, să întâmpine și să vorbească limba celorlalți, să nu aștepte să fie înțeleși și pot descoperi că au greșit. Aceasta este o lună bună pentru o schimbare de look sau pentru începerea unei diete.

Vor primi bani în a doua săptămână a lunii și vor călători în weekend.
Horoscop Berbec 2020 (20 martie – 19 aprilie)

Un sentiment de bine va fi tonul pentru luna. Optimismul conectat la schimbări s-a produs în zona dvs. de resurse partajate. Sentimentele tale de responsabilități personale nu par a fi definite, pentru ca tu să înțelegi ce așteaptă alții de la tine. Apel pentru lămuriri. Dorința de a achiziționa un articol de lux cu impulsuri în scopuri de divertisment ar putea să declanșeze dacă nu vă gândiți la acest lucru. Este foarte puțin probabil să o faceți, înainte de a sări în ea.

 

Horoscop Taur 2020 (19 aprilie – 20 mai)

Confidențialitatea pare a fi foarte importantă pentru tine în această lună, dar îți dorești, de asemenea, să îți dai cel mai bun avantaj. S-ar putea să existe schimbări bruște legate de zona de lucru și aceste schimbări nu vă vor face foarte fericiți. Adaptarea ar trebui să fie cheia acestei situații, deoarece schimbările sunt foarte greu de luat. Ar trebui să fiți pregătit mental pentru a primi o experiență de învățare în acest domeniu. Îngrijorările din zona căsătoriei și parteneriatului vă pot deranja, dar un schimb prietenos de gânduri cu un prieten ar putea fi de ajutor în a vă relaxa mintea.

 

Horoscop Gemeni 2020(20 mai – 21 iunie)

Știrile ar putea să vă ajungă în legătură cu poziția sau statutul dvs. în comunitate, aducând informații care vă pot fi foarte utile. Acțiunea impulsivă pentru a căuta plăcere într-o călătorie ar putea fi cauza unui dezacord; trebuie luată în considerare cooperarea și abținerea. Se poate dezvolta un sentiment iluzoriu de bine în ceea ce privește finanțele comune. Nu veți fi fericiți când căutați o anumită realitate în această situație.

 

 

Horoscop Rac 2020 (21 iunie – 22 iulie)

Statutul social și comunitatea par a fi foarte importante în această lună pentru tine. Divertismentul și activitățile sociale sunt de asemenea abundente. Activitățile la baza de origine au crescut. Unii dintre voi puteți schimba reședința, dar acest lucru vă poate provoca multe cheltuieli neașteptate care ar putea să vă scufundați în resursele partajate. Ar fi indicat să vă informați înainte să vă implicați sau să semnați orice. Un prieten cu intenții bune ar putea fi dezinformat. Încrederea în tine și ceea ce știi înainte de a lua orice decizie va fi pentru cei mai buni.
Horoscop Leu 2020 (22 iulie – 22 august)

 

Luna aceasta, unii dintre voi Leos vor avea o perspectivă mai filozofică în viața voastră. Pe măsură ce luna progresează, veți analiza o semnificație mai profundă către locul în care mergeți. Dezacordul cu partenerul sau partenerul ar putea zguduie barca, negocierea cu sentimente față de fiecare parte va netezi calea. Afirmarea dvs. în aceste circumstanțe provocatoare va fi foarte benefică pentru toți. O problemă legată de muncă poate arăta o perspectivă foarte promițătoare, dar amintiți-vă că tot ceea ce strălucește nu este aur. Nu veți primi informații complete în detalii care ar putea fi foarte importante.

 

 

Horoscop Fecioară 2020 (22 august – 22 septembrie)

Punctul de vedere al acestei luni este în zona dvs. de resurse externe de venit. Știri despre acest lucru în legătură cu un parteneriat sau partenerul dvs. ar putea fi pe agenda dvs.. Această situație poate fi creată în prealabil. Intuitia si sentimentul responsabilitatii vor intra in joc. Ar trebui să existe o mulțime de activități conectate la sursele dvs. personale, unele cheltuieli neașteptate legate de linia dvs. de muncă ar putea veni. Inclinația pentru a acționa cu tâmplări ar trebui să fie redusă și să fie necesară prudență.

 

 

Horoscop Balanta 2020 (22 septembrie – 23 octombrie)

Pentru unii dintre voi clopotele de nuntă ar putea suna chiar acum, iar unii dintre voi ar putea participa și la parteneriate de afaceri. Diferențe minore în punctul tău de vedere cu persoana iubită ar putea să vină în cap și să devină în proporție. Așadar, calculați orice nu sunteți de acord înainte de a fi semnat și sigilat. Noi oportunități de promovare a carierei, precum și o recompensă financiară întârziată ar putea fi pentru dvs. Responsabilitățile imaginare ar putea fi motive de griji, așa că încercați să fiți realiste și să priviți la alte puncte de vedere.

 

Horoscop Scorpion 2020 (23 octombrie – 22 noiembrie)

Punctul de vedere al acestei luni este în zona dvs. de activitate. Responsabilitățile trebuie clarificate, deoarece lipsa de comunicare afectează înțelegerea lor. Problemele ar trebui confruntate și discutate. Schimbările din fața casei par să se întâmple într-o manieră neașteptată, oferindu-ți sentimentul că ai mâinile legate în ciuda nevoilor tale. Amintirea experienței trecute ar putea fi de ajutor. Tensiunea și frustrarea ar putea fi rezolvate într-o manieră iubitoare cu partenerul sau partenerul. Se pare că se cer schimburi de minți cu persoana iubită și lecția va fi bine învățată.

 

Horoscop Săgetător 2020 (22 noiembrie – 21 decembrie)

Divertismentul și activitățile sociale alături de prieteni buni îți vor veni calea. Vor fi prezentate și multe comunicări între dvs. și prieteni, aducând vești neașteptate. O experiență care va fi adusă în prim plan ar trebui bine învățată. Zona ta de lucru îți aduce circumstanțe plăcute, iar unora dintre tine ar putea primi o recompensă financiară, dar amintește-ți că promisiunile sunt doar promisiuni, deci urmează. Mulți dintre voi săgetători ar putea contempla o schimbare de reședință pe măsură ce începeți să vă simțiți neliniștiți în împrejurimile voastre. O ocazie bună de a face acest lucru ar putea veni în calea dvs.Horoscop Capricorn 2020 (21 decembrie – 19 ianuarie)

Spoturile din această lună sunt la baza ta. Modificările lente vor începe un impuls și mișcarea ar putea fi unul dintre lucrurile pe care le-ați putea vedea în viitorul imediat. Preocuparea cu privire la această schimbare ar putea să vă deranjeze, dar vor trece pe scurt. Nesiguranțele legate de rolul și responsabilitățile dvs. la domiciliu ar putea să vă deranjeze, astfel încât comunicarea cu persoana iubită ar putea clarifica și defini situația pentru dvs. Un frate sau o rudă apropiată v-ar putea învăța un lucru sau două cu referire la finanțele comune. Emoțiile ar putea intra în cale. Liniile de comunicare cu partenerul sau partenerul vor fi armonios deschise în a doua jumătate a lunii, astfel încât vei putea realiza multe lucruri cu privire la planurile de viitor.

 

Horoscop Vărsător 2020 (19 ianuarie – 18 februarie)

Schimbul de idei cu fratele sau rudele apropiate despre schimbări vă va aduce o experiență de învățare și o perspectivă diferită în viața voastră. Evitați confruntările întrucât emoțiile ar putea intra în cale; cooperarea va fi necesară. Zona ta de lucru va solicita ajustări, deoarece diferențele vor fi abundente. Acțiunea rapidă poate fi dăunătoare, astfel încât o abordare prietenoasă ar putea fi cea mai bună cale. Îngrijorările legate de obiectivele viitoare vă vor deranja, dar ascultarea sentimentelor tale interioare vă va ghida. Recompense materiale viitoare ar putea fi la orizont.

 

Horoscop Pesti 2020 (18 februarie – 20 martie)

Punctul de vedere al acestei luni este în zona dvs. de resurse și valori personale. Veți învăța un lucru sau două despre finanțele comune și partenerul sau partenerul va oferi o mulțime de contribuții în acest domeniu. Schimbul de idei la locul de muncă va fi necesar, deoarece conflictele interioare par să vă joace. Negocierile într-o atmosferă prietenoasă ar trebui să aibă loc. Ține-ți mintea deschisă la sugestiile care îți pot fi foarte benefice. Nevoia emoțională pentru unele activități recreative și sociale ar putea fi simțită, iar gândurile despre călătorie vă vor traversa mintea. De la începutul lunii, vă sfătuim să profitați din plin de această zi, deoarece relația cu partenerul este excelentă și veți finaliza tot ceea ce ați planificat să faceți împreună. Aprilie este favorabilă realizărilor sociale și materiale și veți avea cele mai mari șanse de succes dacă vă concentrați pe activitățile de rutină. Cu toate acestea, succesul este de partea ta și tot ce plănuiești în aprilie va rezolva așa cum îți dorești, mai ales că ai o mulțime de idei profesionale noi, care, din păcate, nu sunt suficiente dacă nu ai încredere în puterea ta.