Horoscop Septembrie 2020

Horoscop Fecioară 2020 (22 august – 22 septembrie)

Începând din septembrie 2020, sunteți la începutul unei perioade potențial importante, când accentul este pe un progres constant și o responsabilitate sporită. Din punctul de vedere al carierei tale veți face schimbări și noi începuturi și nu trebuie să devină îngrijorare dacă vi se oferă promovare. Calitătile dvs. practice, logice, vor fi imbunătătite, iar tendința dvs. de a vă face griji va fi anulată. Mintea ta va lucra creativ și vei sclipi în mod pozitiv! Sugestiile dvs. vor fi primite cu entuziasm de partenerul dvs.

Horoscop Balanta 2020 (22 septembrie – 23 octombrie)

Dacă este posibil, găsiti timp pentru a va relaxa, ceea ce nu vă este dificil, dar veți obține un beneficiu sporit de relaxare pană pe 23 când Soarele intră în propriul dvs. semn glorios!

Horoscop Scorpion 2020 (23 octombrie – 22 noiembrie)

Relațiile cu colegii sau partenerii de afaceri ar putea fi dificile în prima săptămană a lunii septembrie lasă problemele de la biro și bucură-te de viată în stilul tău obișnuit, cu oportunităti de socializare și de lărgire a cercului tău de prieteni.
Horoscop Săgetător 2020 (22 noiembrie – 21 decembrie)

Deși Jupiter călătoreste prin zodia ta și îți oferă atât oportunităti, cât și sprijin, în prezent există destul de mult stres temporar. Nu va fi atât de ușor să vă ridicați deasupra acestei perioade, dar dacă vă asigurați că nu sacrificați lucrurile care vă plac cel mai mult (în special exercițiu, sport-nimic fizic), spiritul dvs. va găsi o expresie foarte veselă și rezultate bune în jurul datei de 13.

 

Horoscop Berbec 2020 (20 martie – 19 aprilie)

berbec

Luna în ansamblu arată de parcă nu va mai fi timp pentru nimic altceva decât rutină, muncă grea, dar veți supraviețui și vă veți simți mulțumit după data de 23, când lucrurile se linistesc, iar atmosfera voastră predominantă se schimbă in totalitate, devenind totul extrem de romantic.

Horoscop Capricorn 2020 (21 decembrie – 19 ianuarie)

Puterile tale de concentrare și mintea practică sunt accentuate spectaculos, așa că dacă ai ceva dificil de studiat, o prezentare / o prelegere de pregătit sau trebuie să ajungi la o decizie importantă, știi că planetele sunt de partea ta. Este puțin probabil să greșești pentru a deranja rezultatul final. În toate acestea, starea ta de spirit va fi pozitivă și plină de viată, de ce să nu faci timp pentru o pauză de weekend?

Horoscop Pesti 2020 (18 februarie – 20 martie)

Această este o perioadă plăcută a anului pentru tine, când obțineți la maxim influențele pozitive care lucrează pentru dvs., încercați să petreceți mai mult timp că de obicei cu partenerul dvs., impărtăsind ceea ce aveți în comun.

Horoscop Vărsător 2020 (19 ianuarie – 18 februarie)

Luna în ansamblu arată de parcă nu va mai fi timp pentru nimic altceva decât rutină, muncă grea, dar veți supraviețui și vă veți simți mulțumit după data de 23, când toate se așează și atmosferă interioară se schimbă total.

Horoscop Taur 2020 (19 aprilie – 20 mai)

taur

„Dacă muzică va fi hrană iubirii, jucați mai departe” a scris Shakespeare, și va merita să vă țineți minte cuvintele sale în săptămanile următoare. Dacă permiteți tipului preferat de muzică să vă inunde viața, aceasta va încuraja cu sigurantă dragostea să urmeze și cine știe pe cine veți întâlni la acel concert sau ce se va întâmplă când veți sărbători cu dragostea vieții voastre. Și toate acestea sunt active pe 17 și 21.
Horoscop Gemeni 2020(20 mai – 21 iunie)

gemeni

Datorită unui Mercur foarte activ în prima săptămană a lunii septembrie, gândiți-vă de două ori înainte să criticați pe cineva, pentru că înfocarea dvs. va fi mult mai aspră decât v-ați putea da seama și, în retrospectivă, veți dori să fiți mai blând și mai tactil. În afară de asta, veți obține rezultate excelente pentru eforturile dvs. și vă veți bucura de o curătare suplimentară.

Horoscop Rac 2020 (21 iunie – 22 iulie)

Dacă intuiția ta spune că această este ceea ce trebuie să faci, ar trebui să mergi impreună cu ea, deoarece rareori te dezamăgește; dar este posibil să fii în criză unei ingrijorări, caz în care ar trebui să vorbești cu un prieten sensibil, practic (Taur sau Capricorn) .

Horoscop Leu 2020 (22 iulie – 22 august)

Joacă-ți cărtile corect și vei câștiga mulți bani. Știți că trebuie să luați în considerare creșterea pe termen lung, dar atunci veți dori să vă bucurați și de procesul de a cheltui. Faceți investiții pe data de 13.