Horoscop Martie 2020

Mercur își continuă mișcarea retrogradă până pe 10 martie și ne poate face să fim destul de emoționali, în situații care nu apelează la emoții, ne poate face sensibili la cuvintele altor persoane și ne creează frustrare, confuzie, temeri nejustificate și anxietate.

Saturn intră în Vărsător pe 22 martie, după trei ani în Capricorn. Saturn este aici să ne învețe multe lucruri despre efortul necesar creșterii noastre, despre importanța depunerii acelui efort fără a aștepta recompense. Pe 20 martie, Soarele intră în

Berbec și începe echinocțiul de primăvară, ceea ce ar putea aduce surprize financiare. Dacă simți că lucrurile te scapă de sub control, vei avea și stabilitatea de care ai nevoie. Veți găsi soluții la toate problemele care vă privesc.
Horoscop Berbec 2020 (20 martie – 19 aprilie)

Zona ta de prieteni este foarte mult în centrul atenției în această lună. Schimbările de planuri făcute cu activități legate de prieteni nu pot apărea de nicăieri, dar dacă vă gândiți la asta nu vă va crea multe probleme și s-ar putea reculegă în bine. Dorința puternică de a face o călătorie îndepărtată ar putea fi simțită de dvs. și ar putea fi făcută realitate dacă puteți echilibra acest lucru cu responsabilitățile personale. Grijile nu vă vor duce nicăieri în această lună, în timp ce încercați să vă jucați între experiențele trecute și ceea ce aduce viitorul.

 

Horoscop Taur 2020 (19 aprilie – 20 mai)

Nota principală pentru dvs. în această lună este pe domeniul dvs. de carieră, promovare și direcție nouă în viață, recompensa monetară din parteneriat sau moștenire ar putea fi prezentată. Oportunitatea de a profita din surse externe de venit ar putea fi prezentată, dar agitația cu privire la schimbările în acest domeniu ar putea fi peste măsură. Armonia este prezentă, așa că uită-te la situație într-o manieră optimistă, în ciuda circumstanțelor neclare care ar putea să te încurce. Cereți clarificări. Un prieten sau o cunoștință ar putea fi purtătorul multor vești care te-ar putea ajuta să rezolvi această confuzie.

 

Horoscop Gemeni 2020(20 mai – 21 iunie)

Posibilitatea de a călători ar putea veni de la tine de unde nu ar putea fi conectată la circumstanțele din jurul unui prieten mai în vârstă; o situație plăcută ar putea fi atașată și la acest aspect. Generozitatea dvs. ar putea fi solicitată și acest lucru ar putea să vă facă griji, deoarece o chestiune de bani poate fi foarte neclară. Afla totul înainte de a pune mâna pe buzunar. Ai multe de învățat despre valorile tale și emoțiile împărtășite ar putea fi în cale; nu vă grăbiți în nimic, așa cum v-ar putea trăda natura voastră.

 

Horoscop Rac 2020 (21 iunie – 22 iulie)

S-ar putea să te gândești mult la circumstanțe foarte neașteptate din zona ta de venit comun. Schimbări lente în zona dvs. de lucru ar putea declanșa această problemă. Zona ta de lucru pare a fi înconjurată de întâmplări foarte armonioase, iar sentimentul tău de responsabilitate ar trebui să fie foarte mult în prim plan. Îngrijorările privind oportunitățile de îmbunătățire a statutului de carieră ar putea să vă deranjeze. Circumstanțele provocatoare la locul de muncă vor trebui discutate pentru a putea ajunge la o mai bună înțelegere și compromis. e mijlocul verii. Vacanțele exotice în țările străine își trăiesc în vise luna aceasta. Un scurt răgaz sau obiective pe viață, investighează ceea ce stârnește în sufletul tău.Horoscop Leu 2020 (22 iulie – 22 august)

 

Punctul de vedere al acestei luni este în zona dvs. de căsătorie și parteneriate, evoluții surprinzătoare venite de departe ar putea avea loc în acest domeniu. Mintea ta ar putea să parcurgă un kilometru pe minut și ai putea să te răzgândești într-o problemă legată de această zonă a vieții tale. Cineva care a fost în jurul vostru într-un mod foarte liniștit ar putea veni în viața voastră, acest lucru vă poate provoca agitație, deoarece lecțiile și responsabilitățile sunt foarte multe în imagine. În a doua jumătate a lunii, puteți avea diferențe de opinie la locul de muncă, care ar putea fi rezolvate într-un mod foarte amiabil. Concentrația dvs. în această lună este pe munca, relațiile și resursele partajate cu ceilalți.

 

Horoscop Fecioară 2020 (22 august – 22 septembrie)

Evoluțiile neașteptate la locul de muncă te-ar putea găsi să te răzgândești foarte repede de câteva ori. Nesiguranța legată de oportunitatea unei întreprinderi lucrative va solicita negocieri. Armonia ar trebui să prevaleze în fața casei dvs. și ar trebui să fie prezentă necesitatea de a fi prudent în chestiuni financiare comune; acest lucru vă poate provoca o anumită preocupare reflectată ca o experiență de învățare legată de sentimentul dvs. de responsabilitate. Horoscopul marșului 2020 prevede că a doua jumătate a lunii vă va găsi cu multă activitate în zona dvs. de investiții și speculații. O oportunitate anterioară a unui parteneriat ar putea să revină în viața ta, acest lucru ar putea provoca agitație în legătură cu cariera ta și negocierile în chestiuni legate de bani. pe nevoile lor.

 

 

Horoscop Balanta 2020 (22 septembrie – 23 octombrie)

Activitățile sociale sunt în centrul atenției pentru această lună. Ar putea fi prezentată o posibilitate de a face o scurtă călătorie. Acest lucru vă poate veni într-un mod neașteptat, responsabilitatea cu partenerul sau partenerul va trebui să fie elaborate înainte de a putea lua această călătorie; acest lucru ar putea deveni realitate la 15 sau după această lună. Ar putea apărea oportunitatea de a repara o situație într-o experiență trecută, deoarece liniile de comunicare sunt deschise într-un mod foarte armonios. Ajustarea ar trebui să fie făcută. Zona dvs. de lucru ar putea fi, de asemenea, foarte ocupată în acest moment, dar aceasta ar putea fi amenajată, astfel încât să vă puteți duce călătoria. Conform horoscopului dvs., 2020 aduce beneficii în noi contacte și alianțe. Harul tău social natural este sporit în muncă și joc.

 

Horoscop Scorpion 2020 (23 octombrie – 22 noiembrie)

Afacerile interne sunt foarte importante în această lună, aceasta este foarte favorabil legată de toate modificările foarte lente care au avut loc în ceea ce privește resursele personale. Vor putea fi prezente discuții despre posibilele schimbări de reședință. O oportunitate la locul de muncă pentru a vă crește venitul ar putea veni în această lună. Un superior ar putea să vă privească într-un mod foarte favorabil, dar amintiți-vă doar că toate aceste experiențe sunt atașate de învățare. Deși întotdeauna în bine, acest lucru vă poate provoca anumite griji și îngrijorări, dar imaginea de ansamblu arată foarte favorabilă. vrei să pleci.

 

Horoscop Săgetător 2020 (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nota principală pentru dvs. în această lună este în zona dvs. de comunicare. Știri neașteptate legate de o investiție veche ar putea să vă ajungă, care ar putea solicita o decizie din partea dvs. Dacă te uiți cu atenție la argumente pro și contra ar putea oferi o mai bună înțelegere a situației și s-ar putea să constați că acest lucru arată mai bine decât cel anticipat – evitați orice decizie erupțioasă. Acest lucru este conectat la o experiență pe care ați avut-o în trecut, care v-a provocat și care încă provoacă multă agitație. O lecție bine învățată va veni în acest sens. De asemenea, te-ai putea visa să faci niște reparații la baza de domiciliu, iar cooperarea partenerului sau partenerului poate fi găsită doar cu resurse partajate, deoarece munca și planificarea vor fi făcute de tine singur.Horoscop Capricorn 2020 (21 decembrie – 19 ianuarie)

Te-ai putea regăsi în această lună de marș care se ocupă cu cheltuielile aferente bazei de acasă și luând decizii prea rapide pe care le-ai putea regreta. Un curs mai lent în gândire în orice situație va fi cel mai bun curs. Toată lumea merită o pauză din când în când. Singura problemă, Capricorn, este că este posibil să continuați să rulați banda de alergare. Horoscopul marșului 2020 spune că dorința dvs. de a schimba reședința ar putea fi prezentă, întrucât responsabilitățile de la baza de origine par să se liniștească. Reconcilierea responsabilităților trecute cu viitorul cu partenerul sau partenerul ar putea fi elaborată odată ce voi doi decideți unde doriți să vă îndreptați amândoi în viața voastră. Nevoia emoțională de a merge mai departe este necesară. responsabilitate.

 

Horoscop Vărsător 2020 (19 ianuarie – 18 februarie)

Luna aceasta v-ar putea aduce un ritm rapid conectat la prieteni. Ați putea întâlni oameni noi, dar aveți grijă de unele informații greșite care ar putea emana din aceasta. O experiență de învățare ar putea fi primită de dvs. care vă poate provoca griji nefondate, deși dragostea și înțelegerea din partea dvs. ar putea atenua orice faptă greșită. Ai putea simți cât de confuz despre rolul tău în trecut și ce se așteaptă de la tine în prezent; multă comunicare ar putea fi foarte iluminatoare pentru dvs.

 

Horoscop Pesti 2020 (18 februarie – 20 martie)

Te-ai putea găsi în această lună schimbându-ți părerea în multe circumstanțe, dar probabil că o vei păstra singur. Confuzia cu privire la experiențele trecute ar putea fi reflectată în veniturile și valorile dvs. personale, iar acest lucru va trebui să fie reconciliat pe tot parcursul ajutorului din resursele comune ale dvs. și ale partenerului. Acest lucru ar putea aduce, de asemenea, lecții grele pentru tine și unele griji, în ciuda oportunității de a-ți îmbunătăți zona de bani. Simțul responsabilității ar putea fi înmuiat într-un fel, deoarece ai putea încerca să nu fii atât de greu cu tine. Ați putea pune un anumit entuziasm în realizarea unei activități sociale și de divertisment. Te-ai putea simți foarte energic în această lună și asta te-ar putea face nepăsător, așa că urmărește-ți pașii!