Horoscop Iunie 2020

Prezentare generală a horoscopului pentru luna Iunie 2020
Toate predictiile sunt mai josHoroscop Berbec Iunie 2020 (20 martie – 19 aprilie)

Nu eziti sa faci progrese atunci cand vine vorba sa iti asculti sufletul si mintea. Aceasta e o vreme cu adevarat benefica pentru aspiratiile si opiniile tale filozofice.

Ii poti convinge pe altii sa actioneze atunci cand vad o nedreptate, sau sa se schimpe atunci cand au un comportament care trebuie ajustat.

Energia ta fizica si emotionala primeste un boost care apare destul de rar in cazul zodiei tale: cam o data la 2 ani si jumatate!

 

Horoscop Taur Iunie 2020 (19 aprilie – 20 mai)

Emoțiile și tandrețea zodiei Taur vor fi deosebit de bine primite de partenerul/partenera ta și veti trăi câteva momente fericite cu amintiri memorabile. Acesta este momentul să vă concentrați mai degraba pe comportamente confirmate, decât pe experimente.

Vă aflați într-o poziție bună pentru a face bani în plus – nu puteți pierde nimic daca riscati. Luna se încheie odată cu primirea unei vesti pe care o asteptati de ceva vreme.

 

Horoscop Gemeni Iunie 2020(20 mai – 21 iunie)

Până la sfârșitul lunii iunie 2020, ar trebui să luați în seamă cu atenție orice oportunitate buna care vă iese în cale. Cu toate că, dacă acceptați provocările oferite, va fi implicat un element de risc, atât timp cât sunteți precaut în mod conștient de orice probleme, veți fi încântat de rezultat. Această tendință sporește, de asemenea, șansele dvs. de succes în dragoste.

În luna iunie, s-ar putea să vă găsiți restricționat de presiunile muncii de rutină. Cu toate acestea, rutina va fi constant progresivă și se va dovedi mult mai plină de satisfacții și împliniri decât vă puteți imagina la început. Puterile de concentrare vor fi sporite, iar timpul va fi potrivit pentru a vă dezvolta orice interes nou și provocator care vă atrage. Luați măsuri suplimentare de sănătate atunci când călătoriți, evitând alimente sau diete neobișnuite. Dacă v-ați născut între 13 și 18 iunie, inclusiv, vă puteți aștepta să faceți câteva schimbări importante.

 

Horoscop Rac Iunie 2020 (21 iunie – 22 iulie)

Cu obisnuita voastra bunatate, veți împrumuta pe cineva care are nevoie de sprijin moral, financiar, sau un umăr pe care să plângă. Acest lucru va consuma foarte mult timp în primele două săptămâni ale lunii iunie, dar mai târziu, o influență mai plină de satisfacție, plină de viață și înveselire se va arata.

După 22, un nou proiect se va realiza, ca o consecinta a eforturilor recente depuse.
Horoscop Leu Iunie 2020 (22 iulie – 22 august)

Vei folosi tot stilul zodiei Leu pentru a socializa și a distra persoanele pe care le cunoști bine și pe care le iubești – și o serie de cei mai puțin apropiați de tine vor avea parte de aceeasi placere, cu noi contacte făcute de prin alte tari, dupa data de 12 Iunie.

Toate acestea vor consuma energia și vă vor lăsa epuizați, dar mulțumiți. Poți păstra un secret – al tău sau al altcuiva? Numai tu știi, desigur; dar după 28, toate vor fi dezvăluite – cu multă emoție, felicitări sau uimire.
 

Horoscop Fecioară Iunie 2020 (22 august – 22 septembrie)

Gandește-te la viitor. Analizeaza-ti punctele de vedere pentru aspirații noi, ambițioase și provocatoare. Există oportunități excelente pentru a merge mai departe, așa că, în adevăratul stil al zodiei tale, ar trebui să faci un plan de acțiune atent și detaliat. Fii îndrăzneț în cunoașterea faptului că oamenii care contează vor lua la cunoștință de ceea ce ai în minte. Nu pierdeți timp înainte de a vă hotara sa mergeti inainte.

 

Horoscop Balanta 2020 (22 septembrie – 23 octombrie)

Aveti grija! Nu spuneți „Nu am chef azi, las pe maine, nu deranjati!”. Vei fi într-o dispoziție foarte relaxată și plăcută și, fără îndoială, vrei să renunți la unele lucruri, dar dacă lași să intervina letargia să-ți guverneze viața, vei fi readus la realitate imediat.

In jurul datei de 24 iunie veți fi într-o poziție deosebit de puternică pentru a modela viața așa cum doriți să o vedeți.

 

Horoscop Scorpion Iunie 2020 (23 octombrie – 22 noiembrie)

Calitatile Scorpionului – mai ales în timpul întâlnirilor sau în timpul călătoriilor de afaceri sau conversatiilor la distanta – vor intra în joc și, în cele din urmă, veti avea motive nu numai să va simțiți foarte mulțumiti de voi insiva si de actiunile voastre. Sunteti multumiti nu numai la rezultatul final, ci și de modul în care toate negocierile complicate au fost depășite cu ajutorul calitatilor in care va incredeti.

 

Horoscop Săgetător Iunie 2020 (22 noiembrie – 21 decembrie)

Scânteile vor zbura între tine și partenerul tău – scântei care vor aprinde un uimitor foc de artificii – captivant, respirabil și destul de încântător. Aveti nenumarate satisfactii in viata sexuala. O mulțime de evenimente neașteptate va adăuga și mai multă culoare existenței tale, la sfârșitul lunii.
Horoscop Capricorn 2020 (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu ignorați durerile sau durerile minore – mai ales dacă genunchii suferă. Continuă mișcarea, dar ia o pauza de la sală timp de câteva săptămâni, evită orice program de exerciții nou prea solicitat sau adăugând greutăți suplimentare. Orice probleme recente de comunicare vor fi rezolvate mai ușor și mai rapid decât vă așteptați și veți fi plăcut surprins de noile beneficii care vor rezulta din schimbarile la care veti asista.

 

Horoscop Vărsător 2020 (19 ianuarie – 18 februarie)


Lucrurile par într-adevăr în regulă cu lumea voastra în prezent. Vă veți distra și veți experimenta o mulțime de evenimente cu adevărat strălucitoare și evoluții interesante. Veți fi pe o serie câștigătoare – indiferent dacă jucati la jocoru de noroc sau incepeti o relație nouă.

Există o șansă bună la o surpriză neașteptată în zilele de 16 sau 24 – 25!

Horoscop Pesti Iunie 2020 (18 februarie – 20 martie)

Sunteți în mod natural intuitiv, iar în prezent această calitate este deosebit de bine aratata. Ascultați ce vă spune intuitia; aveti încredere în ea, dar în același timp, este fiti putin sceptici și nu va grăbiti să acționati înainte de a permite unei măsuri de gândire logice să va echilibreze sentimentele puternice.

Timpul suplimentar petrecut în activitatile care va plac, sport sau dans vor fi foarte benefice pentru starea generala. Veți face progrese și veți fi într-adevăr inspirați.