Horoscop Iulie 2020

Recent v-ați concentrat asupra a ceea ce știți că trebuie să faceți și asupra modului în care puteți găsi noi modalităti de a vă deschide mai mult față de partener și familie.
Influențele lui Jupiter transformă o dispoziție prudentă într-una aventuroasă-sexual sau financiar. Poate chiar amândouă.
Situația dvs. financiară va deveni din ce în ce mai stabilă și o creștere constantă va avea loc după o perioadă lungă, când investițiile dvs. au fost prudente.
Horoscop Berbec Mai 2020 (20 martie – 19 aprilie)

berbec

Nu există nicio indoială în acest sens, veți dori să fiți acolo unde se află acțiunea și, cu sigurantă, veți vedea că sunteți-chiar dacă acest lucru inseamnă să renunțați la întâlniri pentru a fi unde trebuie să fiți!. Dacă trebuie să conduci, ceilalți te vor urmă cu blândețe, așa că pune-ți planurile în acțiune pe data de 12 sau 20, când planetele adaugă un plus de energie personalitătii tale!

 

Horoscop Taur Mai 2020 (19 Mai – 20 mai)

taur

Calmul tău obișnuit ar putea fi, la un moment dat, întrerupt de o explozie furioasă. Fără indoială, aveți dreptatea de partea dvs., iar efectul pe care îl veți avea asupra adversarului dvs. va fi mai mult decât vă așteptați!

 

Horoscop Gemeni 2020(20 mai – 21 iunie)

gemeni

Gândește-te de două ori chiar de trei ori înainte de a te angaja cu orice investiție chiar de la distantă; ai putea lua o decizie prea grăbită de care vei regretă mai târziu. Această indicație negativă de la Mercur (planetă dvs. cu adevărat importantă) se încheie pe data de 12, după care veți avea o perspectivă mai clară asupra posibilitătilor financiare, așa că aveți răbdare-nu este ușor pentru dvs.!

 

Horoscop Rac 2020 (21 iunie – 22 iulie)

Sărbătorește ziua de naștere cu cea mai romantică seară posibilă pe care o poți realiza. Venus îți transmite vibrații frumoase mai ales pană la data de 14.
Horoscop Leu 2020 (22 iulie – 22 august)

Relax-ceea ce spune astrologia traditională este important înainte de ziua ta! Anul acesta Venus decretă că romantismul este cu sigurantă în aer pentru tine. Pe măsură ce luna progresează, starea ta de spirit va deveni extravagantă. După data de 23, nimic nu vă va opri.

 

Horoscop Fecioară 2020 (22 august – 22 septembrie)

Ați lucrat foarte mult recent, iar acum este momentul să vă concentrați asupra vieții dvs. sociale neglijate. Petreceți-vă cât mai mult din orele dvs. libere făcand exact ceea ce doriți să faceți și ceea ce vă oferă cea mai mare plăcere; chiar o meritați. Cel mai bun moment este acum când stelele îți vor energiza atât mintea, cât și corpul.

 

Horoscop Balanta 2020 (22 septembrie – 23 octombrie)

Fii pregătit pentru o lună nu tocmai usoară. Încercați să nu forțați probleme care ar putea fi în cele mai puțin controversate-în special la locul de muncă. Este posibil să vă confruntați cu un zid dacă o faceți-această este pană în data de 12, când Mercur va înceta să lucreze împotrivă voastră. Pe data de 20, Luna Nouă ar trebui să inceapă influențe mai bune pentru tine, iar Venus devine, de asemenea, mai prietenos, deoarece incurajează secretele romantice.

 

Horoscop Scorpion 2020 (23 octombrie – 22 noiembrie)

Probabil te simți neliniștit și ai nevoie de o schimbare de peisaj. Dacă doriți să călătoriti, încercați să nu plecați de acasă înainte de 12; pot există întârzieri și iritații. Pană atunci, doar planifică-ți călătoria. Cu toate acestea, poate nu este o schimbare fizică a scenei de care ai nevoie, ci ceva mai intelectual-un fel de stimulare mentală, de exemplu. În orice caz, orice s-ar întâmpla în viața ta, ai nevoie de o scurtă pauză de la activitate cu care ești obișnuit.

 

Horoscop Săgetător 2020 (22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul dvs. de jocuri de noroc va ieși la suprafată-dar ține cont de faptul că pentru o perioadă planetele nu sunt cu sigurantă de partea ta, mai ales dacă te simți deosebit de nechibzuit și vrei să faci un pariu mai mare decât de obicei. Vă veți descurca bine după 12, pană în acel moment, Mercur și alte planete vor avea o dispoziție proastă, în special pentru săgetătorii plini de viată.
Horoscop Capricorn 2020 (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se pare că, în acest moment, sunteți mai preocupat de partenerul dvs. decât trebuie. Dacă spune că nu este nimic pentru care să vă faceți griji, credeți-l. Scapă de gândurile negative din mintea ta. Această este de fapt o perioadă a anului în care se pune un accent foarte bun pe relația dvs. astrologică și nu are rost să o irosiți.

 

Horoscop Vărsător 2020 (19 ianuarie – 18 februarie)

Atragi natural lucruri, așa că nu pierde niciun moment din această influentă pozitivă din Venus, indreptată direct către tine pană la mijlocul lunii iulie 2020! Ați putea atrage pe cineva nou, sau, mai degrabă, să faceți un impact special la locul de muncă, atunci când ideile dvs. vor umbri toate așteptările.

 

Horoscop Pesti 2020 (18 februarie – 20 martie)

Veți face fată incertitudinilor despre felul în care vă simțiți. Această lună este una bună pentru cei creativi dar pentru că Mercur nu este deosebit de caritabil decât după 12 iulie, veți face bine să nu vă entuziasmați prea tare pană atunci, când se va termina influența negativă. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, timp pentru a vă clarifica gândurile în minte.