Horoscop Februarie 2020

Mercur intră în Pești pe 3 februarie și, în această perioadă, gândurile noastre devin mai clare prin dialogul cu ceilalți, putem folosi puterea cuvintelor pentru a sfătui sau a face pace cu oamenii din viața noastră.
Marte intră în Capricorn pe 16 februarie și toate semnele zodiacale vor fi stimulate și vor deveni dispuși să acționeze, iar activitățile realizate vor aduce profit, statut, stabilitate și putere.
Pe 17 februarie, Mercur își începe mișcarea retrogradă, astfel încât această perioadă poate aduce multă inspirație, imaginație și simț artistic, creativitate crescută și capacitatea de a implementa lucrurile pe care le simțim.

După cum indică horoscopul lunar, în februarie 2020, domeniul familiei va trece prin câteva schimbări uimitoare pentru Fecioară și Balanță. Sunteți în perfectă comuniune cu partenerul de viață.

Nimic din afara lumii voastre nu are puterea de a vă tulbura liniștea și armonia.Horoscop Berbec 2020 (20 martie – 19 aprilie)

În această lună s-ar putea să primiți vești neașteptate despre un prieten de care nu ați auzit de mult timp. Citiți între rânduri, deoarece circumstanțele înșelătoare ar putea fi înconjurătoare; nu sunteți de acord cu nimic care nu vă place, cu excepția cazului în care vă puteți aduce punctul de vedere în această privință, deoarece ar putea exista ceva care vă lovește în zona dvs. de resurse comune. În ianuarie, există o concentrare mare de activitate în zona celor mai înalte speranțe și urări ale tale, mai ales după data de 15. Ați putea vedea multe dintre ele devenite realitate.

 

Horoscop Taur 2020 (19 aprilie – 20 mai)

Idealurile și speranțele dvs. cele mai înalte sunt în centrul atenției în această lună și neliniștea pentru a schimba direcția în viața dvs. se instalează. Restricțiile legate de viața de acasă ar putea fi din ce în ce mai ușoare în acest moment, dar dorința dvs. de schimbări este redusă cumva de către dvs. responsabilități la baza de domiciliu. Volumul de muncă la locul de muncă pare să continue într-un mod foarte aglomerat, iar acest lucru vă prezintă o mulțime de restricții. Totuși, acestea sunt restricții care se impun de la sine – ar trebui solicitată o reajustare, deoarece această situație vă poate aduce multe sentimente de instabilitate.

 

Horoscop Gemeni 2020(20 mai – 21 iunie)

Aceasta este o lună care va fi plină de surprize în ceea ce privește resursele de aderare și surse externe de venit. Acțiunea rapidă decisă de la baza de domiciliu poate fi destul de profitabilă. Sotul sau partenerul ar putea sa nu vada lucrurile asa cum faci, deoarece lipsa de intelegere este prezenta, o explicatie ar putea fi necesara. Lecția ar trebui învățată bine și nu lăsa grijile să îți înlocuiască modul de gândire, întrucât ești foarte clar în înțelegerea ta în această problemă. Responsabilitățile tale obiective ar putea să arate progres în această lună.

 

Horoscop Rac 2020 (21 iunie – 22 iulie)

Se pare că sunteți într-o lumină favorabilă pentru o creștere a veniturilor personale pentru o creștere sau promovare, munca grea va fi recunoscută. Mate sau partener ar putea să vă aducă griji inutile în această privință și puteți oferi partenerului o anumită reorientare într-un mod prietenos, dar va fi necesară o reajustare. Lipsa de învățământ superior poate prezenta un mic obstacol în calea dvs., dar experiențele de viață ar putea preceda. Lecțiile vor fi necesare pentru a vă ajusta viața de acasă cu oportunități personale de creștere a veniturilor partajateHoroscop Leu 2020 (22 iulie – 22 august)

 

Punctul de vedere din ianuarie este pe zona dvs. de căsătorie și parteneriate. Armonia prietenoasă dintre tine și partenerul tău ar trebui să fie prezentă în ciuda anumitor dezacorduri în legătură cu mediul tău de acasă. Acest lucru ar putea fi rezolvat printr-o comunicare prietenoasă și plină de iubire, atât timp cât nu lăsați nici o îngrijorare să vă supere, deoarece lucrurile ar putea fi rezolvate cu ușurință. Imaginea ta de ansamblu ar trebui privită fără frustrare. Știrile cu privire la performanța ta în muncă ar putea ajunge la tine, dar acest lucru nu va fi o consecință majoră. Oportunitatea pentru o sursă de câștig de active vă poate fi deschisă; sfaturi de la o persoană mai învățată și cu mai multă experiență ar trebui să fie analizate, întrucât nu vă este atins intelectual în această situație de către dvs.

 

Horoscop Fecioară 2020 (22 august – 22 septembrie)

Vă veți concentra pe munca dvs. pentru cea mai mare parte a acestei luni. Veștile surprinzătoare legate de această zonă vor fi primite de dvs., dar acestea sunt conectate la ceva care a fost în curs de timp. Orice sursă de speculație sau de risc monetar va trebui să fie negociat agresiv de către tine, astfel încât să poți obține cea mai bună ofertă pentru tine și multe întrebări ar putea fi puse, deoarece lipsa de înțelegere a problemelor ar putea fi prezentă. Rezultatul favorabil ar putea fi foarte bine atins. Gândurile vor fi clare cu referire la ceea ce doriți în veniturile personale oferite, dar pot apărea griji. Asteptari realiste sh

 

 

Horoscop Balanta 2020 (22 septembrie – 23 octombrie)

În conformitate cu horoscopul dvs., activitățile sociale de divertisment și sociale ar putea fi pe agenda acestui ianuarie 2020 pentru dvs., deoarece vremurile plăcute ar putea să vă vină într-o manieră foarte surprinzătoare. Cheltuielile monetare ar trebui luate în considerare, deoarece costul poate fi mai mare decât puteți mesteca. Înțelegerea cu partenerul sau partenerul ar putea fi prezentă, nu permiteți furiei reprimate să arunce lucrurile în proporție. Ar trebui elaborată o înțelegere reciprocă – analizarea situației cu o minte deschisă va fi necesară, deoarece înțelegerea dvs. pare să fie afectată aici chiar acum.

 

Horoscop Scorpion 2020 (23 octombrie – 22 noiembrie)

Modificările din fața casei tale ar putea fi foarte marcate în această lună, deși timpurile iubitoare cu perechea îți vor oferi un anumit echilibru. O mulțime de comunicări înapoi și înapoi conectate la linia de lucru ar putea fi prezente, iar diferențele de opinie ar putea duce la îmbutelierea mâniei în tine. Încercarea de a rezolva diferențele va fi cel mai sănătos curs. Vești surprinzătoare ar trebui să fie așteptate până la jumătatea lunii, iar intuiția dvs. ar trebui să fie plătită în luarea deciziilor. Comunicarea cu o sursă privată ar putea fi de mare ajutor. Evitați frustrările care ar putea fi reflectate la domiciliu într-un mod negativ.

 

Horoscop Săgetător 2020 (22 noiembrie – 21 decembrie)

Contactul cu frații sau rudele apropiate ar putea fi pe agenda dvs. luna aceasta, deoarece vești neașteptate ar putea să vă ajungă în legătură cu schimbările care pot fi ușor benefice pentru dvs., dar mai bune pe termen lung. Introducerea și amabilitatea unui prieten ar putea avea o importanță extremă, deoarece dorința de a face o călătorie în străinătate sau un loc îndepărtat s-ar putea să nu vă intereseze și o perioadă plăcută ar putea fi foarte restrânsă. Afirmarea într-o problemă legată de resursele partajate ar putea fi necesară, deoarece cineva se poate juca cu sentimentele tale.Horoscop Capricorn 2020 (21 decembrie – 19 ianuarie)

Punctul de vedere al acestei luni este în domeniul dvs. de venituri și valori personale. Schimbările din această zonă continuă să iasă la suprafață, dar lucrurile par să funcționeze magic pentru tine. Intuiția ta este foarte țintă, urmează-ți ideile. Dezacordurile și restricțiile de la baza dvs. de origine ar putea crea o tensiune care va trebui clarificată de dragul armoniei. Cooperarea va fi necesară, deoarece anumite elemente par a fi reținute, aducând o lipsă de înțelegere. Cariera ta pare să fi decolat în direcția bună, dar incertitudinea te deranjează cu privire la bani și la o problemă de compensare.

 

Horoscop Vărsător 2020 (19 ianuarie – 18 februarie)

Modul tău de gândire ar putea fi neregulat în această lună, deoarece nenumărate gânduri și idei îți vor veni în minte și ar putea schimba de mai multe ori mergând pe direcții diferite. Surse de inspirație și geniu ar putea fi primite în mod inconștient. Responsabilitățile care nu vă aparțin ar putea fi atribuite la dvs. și ar trebui rezolvate la locul de muncă. Mate sau partener vă vor sprijini în această problemă. Cele mai înalte credințe și perspective filozofice ar putea fi contestate într-un mod deschis și armonios; a privi lucrurile cu mintea limpede va fi cel mai bun recurs.

 

Horoscop Pesti 2020 (18 februarie – 20 martie)

În spatele scenei, activitățile vă vor înconjura în această lună, care ar putea aduce o confuzie în sentimentele voastre interioare – confidențialitatea va fi foarte dorită pentru a vă asimila și a-ți sorta gândurile. Sursele dvs. de venit partajate fac parte din această imagine, deoarece activitatea în acest domeniu crește într-un mod foarte favorabil. Iluzia cu privire la responsabilitățile dvs. cu sursele personale de venit pare a fi deranjantă. O scânteie de creativitate ar putea atenua aceste griji, aducând un venit suplimentar pe parcursul activității. Un proces de învățare va fi, de asemenea, prezent. După data de 15, ai putea avea sentimente de griji legate de sursele tale de venit, dar dacă privești situația cu o minte deschisă, toate îți vor fi mai clare și vei putea vedea că preocuparea nu va fi degeaba. .